|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Comunicació per SMS

L'Ajuntament de Cardedeu ofereix el servei de comunicació municipal amb la ciutadania a través de missatges de telèfon mòbil (SMS) sobre temes que prèviament s'hagin sol·licitat.

Per rebre SMS de manera gratuïta, només cal que omplis el formulari d'alta i escullis els temes d'interès sobre els quals vols rebre informació puntual.

Les dades consignades en aquest formulari estan incorporades en un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Cardedeu, i no poden ser cedides ni comunicades a tercers, llevat dels supòsits legalment previstos. La persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació, d'acord amb allò establert a la Llei 15/99, de protecció de dades de caràcter personal, dirigint-se personalment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), plaça de Sant Joan, 1, 08440 Cardedeu o enviant un correu electrònic a comunicacio@cardedeu.cat.

FORMULARI D'ALTA:


Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: