|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Actuacions

Projecte de millora integral de la carretera de Cànoves (BV-5108)
El projecte de millora integral de la carretera de Cànoves (BV-5108) contempla l'eixamplament de la calçada i la construcció de, com a mínim, tres rotondes per augmentar la seguretat viària i ordenar el trànsit.

En concret, s'actuarà en el tram comprès entre la rotonda de la plaça de la Porta oberta de Cardedeu i la intersecció amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor (BP-5107). La calçada, de 5,5 metres actuals sense vorals, s'ampliarà a 7 metres amb dos carrils de 3 m i vorals d'un metre. A més, per reduir la velocitat dels vehicles i ordenar el trànsit, es construiran rotondes a les interseccions que donen accés a les urbanitzacions de les Pungoles i Ca l'Esmandia (actualment amb deficiències de visibilitat), així com al punt on es troba amb la BP-5107.

La remodelació de la carretera inclou l'adequació dels revolts per fer-los més segurs, la millora de les proteccions i la senyalització, i la integració ambiental. Segons les previsions de la Diputació, que finança íntegrament la remodelació del vial, les obres duraran un any i començaran durant la segona meitat de 2011 amb un cost de 4,2 milions d'euros. 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: