|  Mida text
Inici Imatge decorativa Āmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciķ municipal Imatge decorativa Serveis i trāmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Acciķ Social

Servei d'atenciķ domiciliāria (SAD)

És un conjunt organitzat i coordinat d'accions que es realitzen, bàsicament, a la llar de la persona i/o família, dirigides a proporcionar atencions personals, ajuda a la llar i suport social a aquelles persones i/o famílies amb dificultats de desenvolupament o d'integració social o manca d'autonomia personal. El servei d'atenció domiciliària podrà complementar-se amb altres modalitats d'atenció. Inclou serveis com ara:

  • Atenció a la persona: higiene personal, seguiment mèdic, acompanyaments fora de la llar.
  • Atenció a la llar: quan la persona té dificultats per realitzar les seves pròpies tasques com: fer la compra, preparació d'àpats i administració de la llar.
  • Atenció envers la relació de la persona amb la comunitat: són aquelles tasques que tenen com a objectiu afavorir la relació i comunicació amb l'exterior: veïnatge, amistats, família, etc.
Teleassistència
La teleassistència consisteix en la instal·lació d'un aparell molt senzill a l'habitatge de l'usuari/a, connectat mitjançant la línia telefònica a una central receptora, amb la qual es pot comunicar en cas d'urgència simplement prement un botó. Aquest servei funciona les 24 hores del dia, 365 dies a l'any.

Àpats a domicili
El servei consisteix en el lliurament al domicili de la persona beneficiària d'àpats equilibrats i saludables en adequades condicions de qualitat i higiene, a fi de garantir la cobertura de les seves necessitats nutricionals.

Servei de bugaderia i bany
Ofereixen el rentat de la roba i la higiene personal a persones que per les seves circumstàncies socioeconòmiques o de manca de subministraments, no poden disposar d'un bany adaptat i/o rentadora pròpia.

Servei de préstec d'ajudes tècniques
Aquest servei consisteix en el préstec gratuït de material ortopèdic: cadires de rodes, grues elèctriques, caminadors, llits articulats, matalassos antiescares, etc.


Adreces i telčfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colˇlaboraciķ de: