|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Acció Social

Programa: Els Serveis Socials més a prop

La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Cardedeu durà a terme el programa adreçat a persones de més de 80 anys en l'àmbit de l'atenció domiciliària. "Els Serveis Socials, més a prop" s'ha desenvolupat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'empresa Fundació Desenvolupament Comunitari. La finalitat d'aquest programa és identificar situacions de necessitat per tal de prevenir possibles situacions de risc o vulnerabilitat, i poder informar sobre els recursos socials i comunitaris.

Per dur-ho a terme es faran un seguit d'entrevistes al domicili de les persones majors de 80 anys que mai han estat ateses pels serveis socials (previ avís via telefònica o presencial per part de personal acreditat i amb els logotips de les dues entitats col·laboradores).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: