Preinscripció a les escoles bressol municipal: del 13 al 24 maig

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 12:30

Per primer cop s'aplicarà la tarifació social en la quota d'escolarització i del menjador. Calcula la quota a través de la calculadora simuladora.

El dilluns 13 de maig comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals, que finalitzarà el divendres 24 de maig. Com a novetat del proper curs 2019-20, l'Ajuntament de Cardedeu implantarà la tarifació social a l’escolarització i al servei de menjador de les escoles bressol municipals. Amb l’aplicació d’aquest nou sistema, la quota que pagarà cada família anirà en funció de la renda familiar i el número de membres de la unitat familiar, amb el topall de la quota màxima actual, que és de 192,94 €.

Si voleu fer una estimació de la quota que haureu de pagar el curs vinent, cliqueu Calculadora tarifes escoles bressol

Per a més informació sobre la preinscripció a Escoles bressol municipals 

L’objectiu de la tarifació social és afavorir l’accés dels infants a les escoles bressol, i implementar un model d’escola equitatiu, just i progressiu. L’educació en la primera infància té un impacte positiu en les habilitats cognitives i socials dels infants, especialment els que es troben en risc d’exclusió social, i l’escola bressol ajuda a compensar aquests dèficits. En aquest sentit, la tarifació social és un instrument que pot combatre les desigualtats socials.

Darrera actualització: 10.05.2019 | 13:24