L’equip Veterans +65 del Club Tennis Taula Cardedeu, subcampió de Catalunya al Campionat de Catalunya de Veterans

Divendres, 12 d’abril de 2019

Dos equips del Club Tennis Taula Cardedeu (CTT) van participar al Campionat de Catalunya de Veterans que es va disputar a Calella, amb una destacada actuació. L'equip de Veterans +65 del CTT es va proclamar subcampió de Catalunya després de perdre la final contra el potent equip SCR El Ciervo, de Sabadell. L'equip de Veterans +60 va quedar en una meritòria 4a posició final, després de ser eliminat per CTT Poblenou en la semifinal. A priori aquest equip barcelonès era el més fort de la competició i va ser el brillant guanyador del campionat de +60.

Equip Veterans +60: Joaquim Azcón, Manuel Carmona, Carles Gual i Joan Gutiérrez.
Equip Veterans +65: Josep Gual, Xavier Lucea i Eusebi Rius.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 14:04