“Farem nostre Cardedeu”, jornada participativa oberta del Consell d’Infants

Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 14:00

Dissabte 11 de maig, de 9.30 a 13.30 h, a la pista coberta de Pompeu Fabra, per a nenes i nens de 5è i 6è que vulguin fer de Cardedeu un poble millor pels infants. 

“Farem nostre Cardedeu” és la jornada participativa oberta a l’alumnat de 5è i 6è de totes les escoles de Cardedeu que es farà aquest dissabte 11 de maig. La trobada servirà per parlar de com les nenes i els nens veuen i viuen Cardedeu: els parcs, les places, els carrers, els equipaments, la mobilitat o el medi ambient, i fer-lo un poble millor pels infants.

La jornada està organitzada pel Consell d’Infants. Per preparar-la s’han fet dinàmiques en les reunions d’aquest òrgan participatiu i l’alumnat ha fet un treball previ a les classes i a casa. Començarà amb una benvinguda i un esmorzar per a continuació sortir a explorar el poble. A través de passejades guiades descobrirem espais i pensarem com millorar-los. L’alumnat que vingui a la jornada també podrà participar de la gravació del videoclip de rap dels 20 anys del Consell d’Infants que es presentarà durant el mes de juny. 

L’alumnat que vulgui participar a la jornada només ha de portar ganes de dir el que pensa i de passar-s’ho bé! També l’estoig de l’escola i, si li ve de gust, la bicicleta i el casc. Alguna exploració pot ser lluny del parc, per això necessitem la bicicleta i el casc.

El Consell d’ Infants de Cardedeu és una escola de participació on els nens i nenes donen la seva opinió i impulsen accions per a transformar la vila. Està format per un representant de cada classe de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Cardedeu i en trobem mensualment. És dels més antics de Catalunya: enguany fa vint anys de la primera edició del Consell d’Infants de Cardedeu. 

Darrera actualització: 08.05.2019 | 14:04