El PFI-PTT Cardedeu participa a la Fira Guia’t 2019

Dimecres, 10 d’abril de 2019

29 alumnes del PFI-PTT de Cardedeu dels perfils d’administratiu i d’electricitat han participat en l’edició d’enguany de Fira Guia’t a la nau Dents de Serra de Roca Umbert de Granollers.

L’objectiu d’aquesta mostra de formació professional, organitzada pel Consell Comarcal, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers i amb la col·laboració i suport de la Diputació de Barcelona, és mostrar tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris de formació professional que s’ofereixen al Vallès Oriental, així com aquells que no s’ofereixen a la nostra comarca però que poden ser d’interès pels joves assistents i les seves famílies.

El PFI-PTT de Cardedeu va participar com a expositor amb un estand i on el mateix alumnat va donar informació als visitants de totes les formacions que es duen a terme a La Mongia (PFI-PTTs d’administratiu i d’electricitat, Escola d’adults, etc..). També, obsequiaven als visitants amb material de difusió que havien preparat en els mòduls de formació professional.

L’estand del PFI-PTT estava decorat amb pràctiques d’electricitat i una mostra de fotos amb totes les activitats del curs. Aquest any, van realitzar el projecte d’una furgoneta customitzada amb instal·lació elèctrica i d’aigua simulant una autocaravana.

D’altra banda, l’alumnat dels dos perfils van aprofitar la fira per poder visitar altres estands i poder conèixer de primera mà les diferents opcions per poder continuar els seus estudis de formació professional entre tots els cicles de grau mig que s’ofertaven. A més, 2 exalumnes d’administració van col·laborar a les taules rodones “Presentació d’experiències de joves” compartint amb tots els assistents el seu recorregut formatiu. 

 

Darrera actualització: 15.04.2019 | 08:53